Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Φίλτρο

Αποθήκη - Ευρύχου, Λευκωσίας

Λευκωσία - Ref. PR15100Χάρτης

Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Αποθήκη-Ευρύχου-PR15100
Save Μερίδιο Εκτύπωση
Ειδοποίηση

Μέσω e-mail

Αποθήκη - Ευρύχου, Λευκωσίας

Ref. PR15100

Δεν υπόκειται σε ΦΠΑ

65.000

Επιφυλασσόμενη Τιμή

 • 220 μ2
 • 3.011 μ2 Εμβαδόν Γης

Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις

 • Χώρος Στάθμευσης
 • G.Optional
 • Πισίνα
 • Κλιματισμός
 • Ασανσέρ
 • Θέρμανση
 • Αποθήκη

Αποθήκη σε μια ήσυχη και αμιγώς γεωργική περιοχή στην κοινότητα Ευρύχου, στην Επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 850 μέτρα βορειοδυτικά του κέντρου του χωριού και περί τα 700 μέτρα δυτικά του Γυμνασίου Σολέας. Το ακίνητο εφάπτεται επί εγγεγραμμένου δημόσιου δρόμου κατά μήκους του νοτιοδυτικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 70 μέτρα.

Η ευρύτερη περιοχή γύρω από το ακίνητο είναι κατά κύριο λόγο γεωργική και περιλαμβάνει καλλιεργήσιμη γη και μικρό αριθμό γεωργικών υποστατικών.

Το κτίριο ανεγέρθηκε περί το έτος 2013 και διαχωρίζεται σε ισόγειο, όροφο και υπόγειο. Αποτελείται από γραφείο, κουζίνα, δύο δωμάτια αποχωρητηρίων εκ των οποίων το ένα με ντους, μικρή κουζίνα και ενιαίο χώρο εργασίας στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από ένα δωμάτιο ενώ στο υπόγειο από ενιαίο αποθηκευτικό χώρο. 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων στο ισόγειο ανέρχεται σε 200τ.μ (περίπου) και του ορόφου σε 20τ.μ. (περίπου).  Το υπόγειο έχει εμβαδόν περί τα 40 τ.μ. (αποθηκευτικός χώρος) πλέον  περί τα 75τ.μ. χώρος στάθμευσης.

Σημειώνεται ότι για το ακίνητο είχε εκδοθεί πολεοδομική άδεια για μετατροπή της αποθήκης σε ελαιοτριβείο η οποία έχει λήξει. Δεν έχει εκδοθεί άδεια οικοδομής.

Η αποθήκη τοποθετείται σε γεωργικό τεμάχιο (Γ3) με συνολικό εμβαδόν γης περί τα 3,011τ.μ. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τμήμα του ακίνητου είναι κενό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς καλλιέργειας.

Το ακίνητο είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για επένδυση. 

Προσφορές που υποβάλλονται για ποσό μικρότερο της Επιφυλασσόμενης Τιμής θα απορρίπτονται.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λευκωσία

Δήμος: Ευρύχου

Άλλα Χαρακτηριστικά

 • Έτος κατασκευής: 2013
 • Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αρ. Εγγρ. Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αρ. τεμ,
PR15100 0/8313 28/53W1 0 257
 • Πολεοδομική Ζώνη: Γ3
 • Συντελεστής Δόμησης: 10%
 • Συντελεστής Κάλυψης: 10%
 • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 2
 • Μέγιστο ύψος (μ): 8,30

Έντυπο προσφοράς

Η Προσφορά μπορεί να υποβληθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την Ημερομηνία Δημοσίευσης του ακινήτου στην ιστοσελίδα https://www.altamirarealestate.com.cy/ (στο εξής "ιστοσελίδα της Altamira "). Σε περίπτωση που κριθεί ότι η χρονική περίοδος των 7 ημερολογιακών ημερών για συγκεκριμένο ακίνητο δεν είναι αρκετή, η χρονική διάρκεια δίνατε να επεκταθεί και αυτό θα διευκρινίζεται με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Altamira ως αναγράφεται πιο πάνω στο σημείο Έντυπο Προσφοράς του κάθε ακινήτου. Μετά την λήξη της δοθείσης διορίας υποβολής και εφόσον δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε Προσφορά, το ακίνητο παραμένει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Altamira και η προθεσμία υποβολής προσφοράς για αγορά του ακινήτου ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου έχει ληφθεί προσφορά για αξιολόγηση, το ακίνητο απομακρύνεται από την ιστοσελίδα της Altamira.

Τοποθεσία

Ανοίξτε με Google Maps

(35.04664611816406, 32.895111083984375)

Ενεργειακή Απόδοση

ενεργειακή απόδοση

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD

Σχετικές προσφορές

Οκτώ κενά Εμπορικά & Οικιστικά κτίρια σε Τιμές Ευκαιρίας!

Δείτε περισσότερα ακίνητα