Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Φίλτρο

Κατάστημα - Άγιος Νικόλαος, Λάρνακα

Λάρνακα - Ref. PR35313Χάρτης

Καταστήματα-Δήμος Λάρνακας-PR35313
Καταστήματα-Δήμος Λάρνακας-PR35313
Καταστήματα-Δήμος Λάρνακας-PR35313
Καταστήματα-Δήμος Λάρνακας-PR35313
Καταστήματα-Δήμος Λάρνακας-PR35313
Καταστήματα-Δήμος Λάρνακας-PR35313
Καταστήματα-Δήμος Λάρνακας-PR35313
Save Μερίδιο Εκτύπωση
Ειδοποίηση

Μέσω e-mail

Κατάστημα - Άγιος Νικόλαος, Λάρνακα

Ref. PR35313

Δεν υπόκειται σε ΦΠΑ

62.000

Ενδεικτική Τιμή

 • 40 μ2
 • 20 μ2 Μεσοπάτωμα
 • Μερίδιο προς πώληση:

Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις

 • Χώρος Στάθμευσης
 • G.Optional
 • Πισίνα
 • Κλιματισμός
 • Ασανσέρ
 • Θέρμανση
 • Αποθήκη

Κατάστημα με μεσοπάτωμα σε μια δραστήρια και κεντρική τοποθεσία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λάρνακας. Βρίσκεται απέναντι από την Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη  και περί τα 510 μέτρα νοτιοδυτικά του πυροσβεστικού σταθμού Λάρνακας.

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, υπεραγορές κλπ. Επιπλέον διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου.

Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία με έντονη κινητικότητα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας η οποία παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για εμπορικά ακίνητα.

Το κατάστημα (αρ. θύρας 1) είναι σε μέτρια κατάσταση, διαθέτει 4 μέτρα πρόσοψη (βιτρίνα) και ανεγέρθηκε περί το 1997. Αποτελείται από το ισόγειο και το μεσοπάτωμα.

Το κατάστημα έχει εμβαδόν εσωτερικού χώρου 40 τ.μ.  και μεσοπάτωμα 20 τ.μ.

Το κατάστημα (αρ. 1) δεν διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και αποτελεί το 1/16 μερίδιο του ακινήτου όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο ειδικό σχέδιο. Σημαντικό να αναφερθεί ότι δεν διαθέτει συμφωνία διανομής.

Επιπλέον το κατάστημα κατέχεται.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Το ακίνητο εξαιρείται από τη μείωση κατά 50% του τέλους μεταβίβασης Ακίνητης Ιδιοκτησίας για όλες τις περιπτώσεις που επιβάλλονται ή εισπράττονται τέλη με βάση του Περί Κτηματολογικού και Χωρομετρικού Τμήματος (Τέλη και Δικαιώματα) Νόμου (Κεφ.219).

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λάρνακα

Δήμος: Δήμος Λάρνακας

Ενορία: Άγιος Νικόλαος

Άλλα Χαρακτηριστικά

 • Έτος κατασκευής: 1997

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αρ. Εγγρ. Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αρ. τεμ,
PR35313 12/3095 40/64W1 12 2561
 • Πολεοδομική Ζώνη: Εβ2
 • Συντελεστής Δόμησης: 180%
 • Συντελεστής Κάλυψης: 50%
 • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 6
 • Μέγιστο ύψος (μ): 24

Έντυπο προσφοράς

Η Προσφορά μπορεί να υποβληθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την Ημερομηνία Δημοσίευσης του ακινήτου στην ιστοσελίδα https://www.altamirarealestate.com.cy/ (στο εξής "ιστοσελίδα της Altamira "). Σε περίπτωση που κριθεί ότι η χρονική περίοδος των 7 ημερολογιακών ημερών για συγκεκριμένο ακίνητο δεν είναι αρκετή, η χρονική διάρκεια δίνατε να επεκταθεί και αυτό θα διευκρινίζεται με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Altamira ως αναγράφεται πιο πάνω στο σημείο Έντυπο Προσφοράς του κάθε ακινήτου. Μετά την λήξη της δοθείσης διορίας υποβολής και εφόσον δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε Προσφορά, το ακίνητο παραμένει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Altamira και η προθεσμία υποβολής προσφοράς για αγορά του ακινήτου ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου έχει ληφθεί προσφορά για αξιολόγηση, το ακίνητο απομακρύνεται από την ιστοσελίδα της Altamira.

Τοποθεσία

Ανοίξτε με Google Maps

(34.917598724365234, 33.61225128173828)

Ενεργειακή Απόδοση

ενεργειακή απόδοση

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD

Σχετικές προσφορές

Εμπορικές Μονάδες

Δείτε περισσότερα ακίνητα

Ακίνητα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

  • Καταστήματα-Δήμος Λάρνακας-PR35313

  Δήμος Λευκωσίας

  €72.000 Επιφυλασσόμενη Τιμή Πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ

  • 39 μ2
  • 1 Μπάνια
  • Καταστήματα-Δήμος Λάρνακας-PR35313

  Ορά

  €50.000 Ενδεικτική Τιμή Δεν υπόκειται σε ΦΠΑ

  • 120 μ2