Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Φίλτρο

Γραφείο - Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία

Λευκωσία - Ref. PR38535Χάρτης

Γραφεία-Δήμος Λευκωσίας-PR38535
Γραφεία-Δήμος Λευκωσίας-PR38535
Γραφεία-Δήμος Λευκωσίας-PR38535
Γραφεία-Δήμος Λευκωσίας-PR38535
Γραφεία-Δήμος Λευκωσίας-PR38535
Γραφεία-Δήμος Λευκωσίας-PR38535
Απευθείας Πώληση Ενυπόθηκου Ακινήτου
Save Μερίδιο Εκτύπωση
Ειδοποίηση

Μέσω e-mail

Γραφείο - Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία

Ref. PR38535

Πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ

110.000

Επιφυλασσόμενη Τιμή

 • 81 μ2
 • 2 Μπάνια

Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις

 • Χώρος Στάθμευσης : 1 Καλυμμένοι + 1 Ακάλυπτοι
 • G.Optional
 • Πισίνα
 • Κλιματισμός
 • Ασανσέρ
 • Θέρμανση
 • Βεράντα : 50 μ2 Καλυμμένες
 • Αποθήκη


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Πρόκειται για απευθείας πώληση ενυπόθηκου ακινήτου, σύμφωνα με το άρθρο 44Η (3) του περί Μεταβιβάσεως και Υποθηκεύσεως Ακινήτων Νόμου του 1965, ως εκάστοτε τροποποιείται.

Παρακαλούμε όπως σημειώσετε ότι:
(α) οι μόνες προσφορές που θα αξιολογούνται είναι αυτές που υπερβαίνουν την επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης και
(β) ο ενυπόθηκος δανειστής δεν θα καταβάλλει οποιαδήποτε αμοιβή σε κτηματομεσίτες. Εάν ενδεχόμενος αγοραστής διορίσει κτηματομεσίτη, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την αμοιβή του κτηματομεσίτη.

  

 

Γραφείο σε εξαιρετική τοποθεσία στην Ενορία Αγίων Ομολογητών του Δήμου Λευκωσίας. Βρίσκεται επί της οδού Κυριάκου Μάτση σε απόσταση περί τα 510 μέτρα ανατολικά από το Προεδρικό Μέγαρο και περί τα 430 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Νίκης.

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε όλων των ειδών υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, σχολεία κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο.

Το γραφείο ανεγέρθηκε περί το έτος 1994, αποτελεί μέρος της πολυκατοικίας «ATHENAEUM» και  βρίσκεται στον 3ο όροφο με αριθμό θύρας 402. Το γραφείο διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης  αριθμού 11 και αριθμού 4 στο υπόγειο.  Αποτελείται από χώρο υποδοχής, μικρή κουζίνα, 2 χώρους υγιεινής, δύο ξεχωριστά γραφεία και καλυμμένη βεράντα η οποία επιτόπου έχει κλίσει και αποτελεί μέρος του γραφειακού χώρου.

Το γραφείο διαθέτει εμβαδόν κλειστών χώρων 81τ.μ. και καλυμμένης βεράντας 50τ.μ.

Προσφορές που υποβάλλονται για ποσό μικρότερο της Επιφυλασσόμενης Τιμής θα απορρίπτονται.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λευκωσία

Δήμος: Δήμος Λευκωσίας

Ενορία: Άγιοι Ομολόγοι

Αριθμός θύρας: 402

Άλλα Χαρακτηριστικά

 • Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αρ. Εγγρ. Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αρ. τεμ,
PR38535 1/1797 21/540402 1 407
 • Πολεοδομική Ζώνη: Εβ4
 • Συντελεστής Δόμησης: 140%
 • Συντελεστής Κάλυψης: 50%
 • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 4
 • Μέγιστο ύψος (μ): 17

Έντυπο προσφοράς

Η Προσφορά μπορεί να υποβληθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την Ημερομηνία Δημοσίευσης του ακινήτου στην ιστοσελίδα https://www.altamirarealestate.com.cy/ (στο εξής "ιστοσελίδα της Altamira "). Σε περίπτωση που κριθεί ότι η χρονική περίοδος των 7 ημερολογιακών ημερών για συγκεκριμένο ακίνητο δεν είναι αρκετή, η χρονική διάρκεια δίνατε να επεκταθεί και αυτό θα διευκρινίζεται με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Altamira ως αναγράφεται πιο πάνω στο σημείο Έντυπο Προσφοράς του κάθε ακινήτου. Μετά την λήξη της δοθείσης διορίας υποβολής και εφόσον δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε Προσφορά, το ακίνητο παραμένει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Altamira και η προθεσμία υποβολής προσφοράς για αγορά του ακινήτου ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου έχει ληφθεί προσφορά για αξιολόγηση, το ακίνητο απομακρύνεται από την ιστοσελίδα της Altamira.

Τοποθεσία

Ανοίξτε με Google Maps

(35.157623291015625, 33.352970123291016)

Ενεργειακή Απόδοση

ενεργειακή απόδοση

Πωλητής

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD

Σχετικές προσφορές

Απευθείας Πώληση Ενυπόθηκου Ακινήτου

Δείτε περισσότερα ακίνητα

Εμπορικές Μονάδες

Δείτε περισσότερα ακίνητα

Ακίνητα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν