Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Φίλτρο

Χωράφι - Λακατάμια, Λευκωσία

Λευκωσία - Ref. PR35525Χάρτης

Χωράφι-Λακατάμια-PR35525
Χωράφι-Λακατάμια-PR35525
Χωράφι-Λακατάμια-PR35525
Χωράφι-Λακατάμια-PR35525
Χωράφι-Λακατάμια-PR35525
Χωράφι-Λακατάμια-PR35525
Χωράφι-Λακατάμια-PR35525
Χωράφι-Λακατάμια-PR35525
Χωράφι-Λακατάμια-PR35525
3D VIRTUAL TOUR
Save Μερίδιο Εκτύπωση
Ειδοποίηση
Εικονική ξενάγηση

Μέσω e-mail

Χωράφι - Λακατάμια, Λευκωσία

Ref. PR35525

Υπόκειται σε ΦΠΑ

425.000

Ενδεικτική Τιμή

  • 6.541 μ2 (όλο μερίδιο)

Οικιστικό χωράφι σε μια ήσυχη τοποθεσία στην ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λακατάμειας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 500 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και περί τα 650 μέτρα νοτιοανατολικά από το Γυμνάσιο Ανθούπολης. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, καταστήματα, υπεραγορές και άλλες παροχές.

Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και ομαλή επιφάνεια ενώ είναι περίκλειστο. Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε απόσταση περί τα 45 μέτρα νοτιοδυτικά από τον πλησιέστερο εγγεγραμμένο δρόμο.

Σε περίπτωση που το ακίνητο αποκτήσει επίσημη πρόσβαση θα αποτελεί ιδανική επένδυση για έναν επιχειρηματία ανάπτυξης γης καθώς δύναται να αξιοποιηθεί ως ενιαία ιδιοκτησία ή για διαχωρισμό οικοπέδων.

 Να σημειωθεί ότι το ακίνητο επηρεάζεται περί τα 1,340τ.μ. στο νότιο τμημα του από μελλοντική κατασκευή δρόμου Πρωταρχικής Σημασίας.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λευκωσία

Δήμος: Λακατάμια

Ενορία: Άγιος Νικόλαος

Άλλα Χαρακτηριστικά

  • Χρήση: Οικιστική
  • Εμβαδόν οικοπέδου: 6.541 μ2 (όλο μερίδιο)
  • Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αρ. Εγγρ. Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αρ. τεμ,
PR35525 2/334 30/20W2 2 163
  • Πολεοδομική Ζώνη: Κα7
  • Συντελεστής Δόμησης: 80%
  • Συντελεστής Κάλυψης: 45%
  • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 2
  • Μέγιστο ύψος (μ): 10

Έντυπο προσφοράς

Η Προσφορά μπορεί να υποβληθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την Ημερομηνία Δημοσίευσης του ακινήτου στην ιστοσελίδα https://www.altamirarealestate.com.cy/ (στο εξής "ιστοσελίδα της Altamira "). Σε περίπτωση που κριθεί ότι η χρονική περίοδος των 7 ημερολογιακών ημερών για συγκεκριμένο ακίνητο δεν είναι αρκετή, η χρονική διάρκεια δίνατε να επεκταθεί και αυτό θα διευκρινίζεται με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Altamira ως αναγράφεται πιο πάνω στο σημείο Έντυπο Προσφοράς του κάθε ακινήτου. Μετά την λήξη της δοθείσης διορίας υποβολής και εφόσον δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε Προσφορά, το ακίνητο παραμένει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Altamira και η προθεσμία υποβολής προσφοράς για αγορά του ακινήτου ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου έχει ληφθεί προσφορά για αξιολόγηση, το ακίνητο απομακρύνεται από την ιστοσελίδα της Altamira.

Τοποθεσία

Ανοίξτε με Google Maps

(35.101436614990234, 33.295040130615234)

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD

Σχετικές προσφορές