Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Φίλτρο

Χωράφι - Αραδίππου, Λάρνακα

Λάρνακα - Ref. PR12857Χάρτης

Χωράφι-Αραδίππου-PR12857
Χωράφι-Αραδίππου-PR12857
Χωράφι-Αραδίππου-PR12857
Χωράφι-Αραδίππου-PR12857
Χωράφι-Αραδίππου-PR12857
Χωράφι-Αραδίππου-PR12857
Χωράφι-Αραδίππου-PR12857
Χωράφι-Αραδίππου-PR12857
Χωράφι-Αραδίππου-PR12857
Save Μερίδιο Εκτύπωση
Ειδοποίηση

Μέσω e-mail

Χωράφι - Αραδίππου, Λάρνακα

Ref. PR12857

Υπόκειται σε ΦΠΑ

90.000

Ενδεικτική Τιμή

  • 2.574 μ2 (όλο μερίδιο)

Το προς πώληση βιοτεχνικό ακίνητο βρίσκεται σε μια από τις πιο δημοφιλείς βιομηχανικές περιοχές της Κύπρου, εντός του Δήμου Αραδίππου, στην πόλη της Λάρνακας. Η βιομηχανική περιοχή επωφελείται από την άμεση πρόσβαση της στο δίκτυο αυτοκινητόδρομων με άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πόλεις, στην Λευκωσία, Λεμεσό, το Παραλίμνι καθώς και στο το κέντρο της Λάρνακας. Επιπλέον, η περιοχή βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο καθώς και από το λιμάνι της Λάρνακας.

Το ακίνητο βρίσκεται σε πλεονεκτική τοποθεσία, στο δυτικό άκρο του Δήμου σε απόσταση 750 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Ελλάδος και σε απόσταση 1,2 χλμ. ανατολικά του αυτοκινητόδρομου. Η άμεση περιοχή του χαρακτηρίζεται κυρίως από κενά τεμάχια καθώς και από βιομηχανικά/βιοτεχνικά υποστατικά.

Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια ενώ είναι περίκλειστο. Να σημειωθεί ότι το ακίνητο εφάπτεται προτεινόμενου μη κατασκευασμένου δρόμου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με συνολικό πρόσωπο περί τα 63 μέτρα.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λάρνακα

Δήμος: Αραδίππου

Ενορία: Άγιος Φανούριος

Άλλα Χαρακτηριστικά

  • Χρήση: Βιομηχανική
  • Εμβαδόν οικοπέδου: 2.574 μ2 (όλο μερίδιο)
  • Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αρ. Εγγρ. Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αρ. τεμ,
PR12857 8/582 40/54E1 8 822
  • Πολεοδομική Ζώνη: Βδ2
  • Συντελεστής Δόμησης: 50%
  • Συντελεστής Κάλυψης: 50%
  • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 1
  • Μέγιστο ύψος (μ): 5,50

Έντυπο προσφοράς

Η Προσφορά μπορεί να υποβληθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την Ημερομηνία Δημοσίευσης του ακινήτου στην ιστοσελίδα https://www.altamirarealestate.com.cy/ (στο εξής "ιστοσελίδα της Altamira "). Σε περίπτωση που κριθεί ότι η χρονική περίοδος των 7 ημερολογιακών ημερών για συγκεκριμένο ακίνητο δεν είναι αρκετή, η χρονική διάρκεια δίνατε να επεκταθεί και αυτό θα διευκρινίζεται με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Altamira ως αναγράφεται πιο πάνω στο σημείο Έντυπο Προσφοράς του κάθε ακινήτου. Μετά την λήξη της δοθείσης διορίας υποβολής και εφόσον δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε Προσφορά, το ακίνητο παραμένει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Altamira και η προθεσμία υποβολής προσφοράς για αγορά του ακινήτου ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου έχει ληφθεί προσφορά για αξιολόγηση, το ακίνητο απομακρύνεται από την ιστοσελίδα της Altamira.

Τοποθεσία

Ανοίξτε με Google Maps

(34.934288024902344, 33.57793426513672)

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD

Σχετικές προσφορές