Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-07-18
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Χωράφι (Μερίδιο) - Δερύνεια, Αμμόχωστος

Χωράφι σε Δερύνεια (Αμμόχωστος)

Πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ

9.000

Επιφυλασσόμενη Τιμή

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Πρόκειται για απευθείας πώληση ενυπόθηκου ακινήτου, σύμφωνα με το άρθρο 44Η (3) του περί Μεταβιβάσεως και Υποθηκεύσεως Ακινήτων Νόμου του 1965, ως εκάστοτε τροποποιείται.

Παρακαλούμε όπως σημειώσετε ότι:
(α) οι μόνες προσφορές που θα αξιολογούνται είναι αυτές που υπερβαίνουν την επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης και
(β) ο ενυπόθηκος δανειστής δεν θα καταβάλλει οποιαδήποτε αμοιβή σε κτηματομεσίτες. Εάν ενδεχόμενος αγοραστής διορίσει κτηματομεσίτη, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την αμοιβή του κτηματομεσίτη.

  

 

Διατίθεται προς πώληση 1/8 μερίδιο οικιστικού χωραφιού στο οποίο αναλογεί εμβαδόν περί τα 221τ.μ.  στον Δήμο Δερύνειας,  της Επαρχίας Αμμοχώστου. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 165 μέτρα ανατολικά το Γ’ Δημοτικό Σχολείο Δερύνειας και περί τα 635 μέτρα βορειοανατολικά από το στάδιο του Δήμου Δερύνειας.

Σε κοντινή απόσταση προσφέρεται πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων, ενώ διαθέτει άριστες προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο.

Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα με ομαλή επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Απέχει περί τα 60 μέτρα νότια από υπό εγγραφή δρόμο.

Σύμφωνα με το νέο Τοπικό Σχέδιο Παραλιμνίου 2024, εμπίπτει εντός της Οικιστικής Ζώνης Κα5 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 100%.

Σημειώσεις:

 • Προσωρινός τίτλος εκδοθείς σύμφωνα με το άρθρο 10 του Νόμου 44/84.

Προσφορές που υποβάλλονται για ποσό μικρότερο της Επιφυλασσόμενης Τιμής θα απορρίπτονται.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Αμμόχωστος

Δήμος: Δερύνεια

Άλλα Χαρακτηριστικά

Χρήση: Οικιστική

Κλειστοί χώροι:Εμβαδόν οικοπέδου: 1.771 μ2 (όλο μερίδιο)

 • Μερίδιο προς πώληση:
 • Κτηματολογικά Στοιχεία

  Αρ. Αναφοράς Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αριθμός τεμαχίου
  PR40223 0/7721 0/2-287-381 6 79
  • Πολεοδομική Ζώνη: Κα5
  • Συντελεστής Δόμησης: 100%
  • Συντελεστής Κάλυψης: 50%
  • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 3
  • Μέγιστο ύψος (μ): 13,50

  Επιπρόσθετα δεδομένα

  Αρ. Αναφοράς:

  PR40223

  Πωλητής

  COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD

  Σχετικές προσφορές

  Απευθείας Πώληση Ενυπόθηκου Ακινήτου

  Δείτε περισσότερα ακίνητα