Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-06-22
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Χωράφι (Μερίδιο) - Στρόβολος, Λευκωσία

Χωράφι σε Στρόβολος (Λευκωσία)

Υπόκειται σε ΦΠΑ

90.000

Ενδεικτική Τιμή

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή

Διατίθεται προς πώληση 1/6 νοτιοανατολικό μερίδιο οικιστικό χωραφιού στο οποίο αναλογεί εμβαδόν περί τα 416τ.μ. σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμου Στροβόλου. Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Στροβόλου, σε απόσταση περί τα 300 μέτρα βόρεια του κυκλικού κόμβου της Υπεραγοράς Μετρό και περί τα 530 μέτρα ανατολικά του «Jumbo».

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο. Πρόκειται για μια ελκυστική και δραστήρια περιοχή αφού η λεωφόρος Στροβόλου αποτελεί ένα από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λευκωσίας.

Το χωράφι διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια. Εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου κατά μήκος του δυτικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 47 μέτρα.  Στο νοτιοδυτικού του σύνορο, εφάπτεται πεζόδρομου.

Σημειώνεται ότι το ακίνητο διαθέτει συμφωνία διανομής και το προς πώληση μερίδιο αφορά το νοτιοανατολικό μέρος του ακινήτου που φαίνεται με ροζ χρώμα (Τμήμα Α3).


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Το ακίνητο εξαιρείται από τη μείωση κατά 50% του τέλους μεταβίβασης Ακίνητης Ιδιοκτησίας για όλες τις περιπτώσεις που επιβάλλονται ή εισπράττονται τέλη με βάση του Περί Κτηματολογικού και Χωρομετρικού Τμήματος (Τέλη και Δικαιώματα) Νόμου (Κεφ.219).

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λευκωσία

Δήμος: Στρόβολος

Ενορία: Άγιος Βασίλειος

Άλλα Χαρακτηριστικά

Χρήση: Εμπορική

Κλειστοί χώροι:Εμβαδόν οικοπέδου: 2.500 μ2 (όλο μερίδιο)

 • Μερίδιο προς πώληση:
 • Κτηματολογικά Στοιχεία

  Αρ. Αναφοράς Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αριθμός τεμαχίου
  PR35512 0/13039 30/05W2 7 4193
  • Πολεοδομική Ζώνη: Εβ3
  • Συντελεστής Δόμησης: 160%
  • Συντελεστής Κάλυψης: 50%
  • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 6
  • Μέγιστο ύψος (μ): 24/20,40

  Επιπρόσθετα δεδομένα

  Αρ. Αναφοράς:

  PR35512

  Ιδιοκτήτης

  COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD

  Σχετικές προσφορές

  Νέες Αναρτήσεις - 18 Ιουνίου 2024

  Δείτε περισσότερα ακίνητα