Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-06-13
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Οικόπεδο - Ορμήδεια, Λάρνακα

Οικόπεδο σε Ορμίδεια (Λάρνακα)

Υπόκειται σε ΦΠΑ

68.000

Ενδεικτική Τιμή

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή

Γωνιακό οικιστικό οικόπεδο στην Κοινότητα Ορμήδεια της Επαρχίας Λάρνακας, το οποίο τοποθετείται 300 μέτρα νοτιοδυτικά από το ΄Β Δημοτικό Σχολείο και 100 μέτρα νότια από την οδό Βάττενας (δρόμος Ορμήδειας – Ξυλοτύμπου).

Βρίσκεται σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή η οποία απέχει μόλις 1.5χλμ από τη θάλασσα και διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις λόγω της άμεσης πρόσβασής του στον αυτοκινητόδρομο.

Είναι γωνιακό και διαθέτει κανονικό σχήμα, ομαλή επίπεδη επιφάνεια και συνολικό πρόσωπο περί τα 70 μέτρα σε δημόσιο δρόμο. Βρίσκεται ένα μέτρο κάτω από το επίπεδο του δρόμου γεγονός που επιτρέπει ανάπτυξη με υπόγειους χώρους. Παράλληλα, βρίσκεται σε δρόμο που καταλήγει σε αδιέξοδο, γεγονός που διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα των κατοίκων.

Το οικόπεδο μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο από επιχειρηματία ανάπτυξης γης όσο και από ιδιώτη.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λάρνακα

Δήμος: Ορμίδεια

Άλλα Χαρακτηριστικά

Χρήση: Οικιστική

Κλειστοί χώροι:Εμβαδόν οικοπέδου: 681 μ2 (όλο μερίδιο)

Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αριθμός τεμαχίου
PR35362 0/4796 0/2-270-374 6 612
  • Πολεοδομική Ζώνη: Η3
  • Συντελεστής Δόμησης: 60%
  • Συντελεστής Κάλυψης: 35%
  • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 2
  • Μέγιστο ύψος (μ): 8,30

Επιπρόσθετα δεδομένα

Αρ. Αναφοράς:

PR35362

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD

Σχετικές προσφορές

Οικιστικά Οικόπεδα προς πώληση στη Λάρνακα

Δείτε περισσότερα ακίνητα