Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-05-25
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Χωράφι (Μερίδιο) - Τρεμιθούσα, Πάφος

Χωράφι σε Τρεμιθούσα (Πάφος)

Υπόκειται σε ΦΠΑ

310.000

Ενδεικτική Τιμή

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή

Διατίθεται προς πώληση 2400/4571 μερίδια οικιστικού χωραφιού, στο οποίο αναλογεί εμβαδόν περί τα 7,200 τ.μ., στην κοινότητα Τρεμιθούσα της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 1 χιλιόμετρο βόρεια από την εκκλησιά Αγίου Γεωργίου και περί τα 1.3 χιλιόμετρα δυτικά του κύριου δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.

Το ακίνητο διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και επικλινής επιφάνεια ενώ είναι περίκλειστο. Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε απόσταση περί τα 150 μέτρα ανατολικά του πλησιέστερου δημόσιου δρόμου.

Το προς πώληση μερίδιο αντιστοιχεί το νοτιοανατολικό κενό τμήμα του τεμαχίου (Τμήμα Α). Υπάρχει συμφωνία διανομής.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Πάφος

Δήμος: Τρεμιθούσα

Άλλα Χαρακτηριστικά

Χρήση: Οικιστική

Κλειστοί χώροι:Εμβαδόν οικοπέδου: 13.713 μ2 (όλο μερίδιο)

 • Μερίδιο προς πώληση:
 • Κτηματολογικά Στοιχεία

  Αρ. Αναφοράς Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αριθμός τεμαχίου
  PR33772 0/4993 45/43 0 180
  • Πολεοδομική Ζώνη: Κα9
  • Συντελεστής Δόμησης: 40%
  • Συντελεστής Κάλυψης: 25%
  • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 2
  • Μέγιστο ύψος (μ): 8,30

  Επιπρόσθετα δεδομένα

  Αρ. Αναφοράς:

  PR33772

  Ιδιοκτήτης

  COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD