Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-05-25
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Χωράφι - Μεσόγη, Πάφος

Χωράφι σε Μεσόγη (Πάφος)

Υπόκειται σε ΦΠΑ

100.000

Ενδεικτική Τιμή

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή

Οικιστικό χωράφι στην κοινότητα Μεσόγη, της Επαρχίας Πάφου. Βρίσκεται περί τα 650 μέτρα βορειοανατολικά της Εκκλησίας Αποστόλου Βαρνάβα και περί τα 850 μέτρα ανατολικά από την Λεωφόρο Μεσόγης. Βρίσκεται σε μια ελκυστική και ήσυχη περιοχή η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει έντονη οικιστική δραστηριότητα με την ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών αλλά και εμπορική ανάπτυξη κατά μήκος της Λεωφόρου Μεσόγης.

Το χωράφι διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, σχετικά ομαλή επίπεδη επιφάνεια σε δυο επίπεδα και είναι προσβάσιμο μέσο δικαιώματος διάβασης. Εμπίπτει εντός πολεοδομικής ζώνης Κα6α όπου προνοείται συντελεστής δόμησης 90%.

Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι διαθέτει θέα στην γύρω περιοχή .Το χωράφι μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο από επιχειρηματία ανάπτυξης γης όσο και από ιδιώτη.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Πάφος

Δήμος: Μεσόγη

Άλλα Χαρακτηριστικά

Χρήση: Οικιστική

Κλειστοί χώροι:Εμβαδόν οικοπέδου: 2.300 μ2 (όλο μερίδιο)

Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αριθμός τεμαχίου
PR15288 0/6242 45/6025V01 1 482
  • Πολεοδομική Ζώνη: Κα6α
  • Συντελεστής Δόμησης: 90%
  • Συντελεστής Κάλυψης: 50%
  • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 2
  • Μέγιστο ύψος (μ): 8,30

Επιπρόσθετα δεδομένα

Αρ. Αναφοράς:

PR15288

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD