Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-05-25
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Χωράφι (Μερίδιο) – Καιμακλί, Λευκωσία

Χωράφι σε Δήμος Λευκωσίας (Λευκωσία)

Υπόκειται σε ΦΠΑ

75.000

Ενδεικτική Τιμή

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή

Διατίθεται προς πώληση το 1/8 μερίδιο του οικιστικού χωραφιού το οποίο του αναλογεί εμβαδόν περί τα 1,012τ.μ. Το ακίνητο τοποθετείται στην ενορία Καιμακλί του Δήμου Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 550 μέτρα βόρεια από την εκκλησιά Αγίας Βαρβάρας και περί τα 200 μέτρα βόρεια από την οδό Αγίου Ιλαρίωνος.

Τοποθετείται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς τις κύριες αρτηρίες της πόλης.

Το χωράφι διαθέτει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια εδάφους και εφάπτεται σε δρόμο κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου.

Να σημειωθεί ότι το κτήμα έχει εξασφαλίσει άδεια διαχωρισμού σε συνολικά 9 οικόπεδα.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λευκωσία

Δήμος: Δήμος Λευκωσίας

Ενορία: Καϊμάκλι

Άλλα Χαρακτηριστικά

Χρήση: Οικιστική

Κλειστοί χώροι:Εμβαδόν οικοπέδου: 8.102 μ2 (όλο μερίδιο)

 • Μερίδιο προς πώληση:
 • Κτηματολογικά Στοιχεία

  Αρ. Αναφοράς Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αριθμός τεμαχίου
  PR13170 3/125 21/39W1 3 125
  • Πολεοδομική Ζώνη: Κα4
  • Συντελεστής Δόμησης: 120%
  • Συντελεστής Κάλυψης: 50%
  • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 3
  • Μέγιστο ύψος (μ): 13,50

  Επιπρόσθετα δεδομένα

  Αρ. Αναφοράς:

  PR13170

  Ιδιοκτήτης

  COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD