Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-05-18
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Χωράφι - Αραδίππου, Λάρνακα

Χωράφι σε Αραδίππου (Λάρνακα)

Υπόκειται σε ΦΠΑ

90.000

Ενδεικτική Τιμή

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή

Το προς πώληση βιοτεχνικό ακίνητο βρίσκεται σε μια από τις πιο δημοφιλείς βιομηχανικές περιοχές της Κύπρου, εντός του Δήμου Αραδίππου, στην πόλη της Λάρνακας. Η βιομηχανική περιοχή επωφελείται από την άμεση πρόσβαση της στο δίκτυο αυτοκινητόδρομων με άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πόλεις, στην Λευκωσία, Λεμεσό, το Παραλίμνι καθώς και στο το κέντρο της Λάρνακας. Επιπλέον, η περιοχή βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο καθώς και από το λιμάνι της Λάρνακας.

Το ακίνητο βρίσκεται σε πλεονεκτική τοποθεσία, στο δυτικό άκρο του Δήμου σε απόσταση 750 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Ελλάδος και σε απόσταση 1,2 χλμ. ανατολικά του αυτοκινητόδρομου. Η άμεση περιοχή του χαρακτηρίζεται κυρίως από κενά τεμάχια καθώς και από βιομηχανικά/βιοτεχνικά υποστατικά.

Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια ενώ είναι περίκλειστο. Να σημειωθεί ότι το ακίνητο εφάπτεται προτεινόμενου μη κατασκευασμένου δρόμου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με συνολικό πρόσωπο περί τα 63 μέτρα.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λάρνακα

Δήμος: Αραδίππου

Ενορία: Άγιος Φανούριος

Άλλα Χαρακτηριστικά

Χρήση: Βιομηχανική

Κλειστοί χώροι:Εμβαδόν οικοπέδου: 2.574 μ2 (όλο μερίδιο)

Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αριθμός τεμαχίου
PR12857 8/582 40/54E1 8 822
  • Πολεοδομική Ζώνη: Βδ2
  • Συντελεστής Δόμησης: 50%
  • Συντελεστής Κάλυψης: 50%
  • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 1
  • Μέγιστο ύψος (μ): 5,50

Επιπρόσθετα δεδομένα

Αρ. Αναφοράς:

PR12857

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD

Σχετικές προσφορές