Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-07-20
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Κατοικία - Δάλι, Λευκωσία

Μονοκατοικία σε Δάλι (Λευκωσία)

Δεν υπόκειται σε ΦΠΑ

400.000

Ενδεικτική Τιμή

 • Κλειστοί χώροι:300 μ2
 • 4 Υπνοδωμάτια
 • 3 Μπάνια
 • Εμβαδόν Γης:1.199 μ2
 • Χώρος Στάθμευσης 1 Καλυμμένοι + 1 Ακάλυπτοι
 • Κλιματισμός
 • Θέρμανση
 • Κήπος
 • Βεράντα 100 μ2 Καλυμμένες
 • Αποθήκη

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενορία Παναγία Ευαγγελίστριας, του δήμου Ιδαλίου, της Επαρχίας Λευκωσίας. Τοποθετείται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα βορειοανατολικά από το Α΄ Δημοτικό σχολείο Ιδαλίου και περί τα 400 μέτρα βόρεια από την Λεωφόρο Γεωργίου Εικοσάρι.

Το τεμάχιο εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου κατά μήκος του βορειοδυτικού (οδού Καζαφανίου) και νότιου (οδού Αρκαδίου) του συνόρου με πρόσωπο περί τα 8 & 20 μέτρα (αντίστοιχα).

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το έτος 1993 και αποτελείται από το ισόγειο και τον 1ον όροφο. Στο ισόγειο  αποτελείται από χολ, καθιστικό, σαλοτραπεζαρία, γραφείο, ντους με αποχωρητήριο, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό και πλυσταριό. Ο όροφος αποτελείται από μπάνιο με αποχωρητήριο και τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κυρίως με γκαρνταρόμπα και ντους με αποχωρητήριο.

 Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, καλυμμένος χώρος στάθμευσης & αποθηκευτικό χώρο, βοηθητική οικοδομή, μικρό κήπο και περίφραξη.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 300τ.μ. (περίπου), τις καλυμμένες βεράντες ανέρχεται σε 100τ.μ. (περίπου) και της βοηθητικής οικοδομής ανέρχεται σε 29τ.μ. (περίπου).

Εντός του ακινήτου, βόρειο τμήμα, υπάρχουν πρόχειρες κατασκευές οι οποίες δεν φέρουν οποιαδήποτε οικονομική αξία.

Η κατοικία ανεγέρθηκε σε χωράφι εμβαδού περί τα 1.199 τ.μ. Σημειώνεται ότι η κατοικία τοποθετείται στο νότιο μισό του τεμαχίου αφήνοντας κενό το βόρειο τμήμα για μελλοντική ανάπτυξη.

Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λευκωσία

Δήμος: Δάλι

Ενορία: Παναγία Ευαγγελίστρια

Άλλα Χαρακτηριστικά

Έτος κατασκευής: 1993

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αριθμός τεμαχίου
PR40263 3/775 31/57W2 3 619
 • Πολεοδομική Ζώνη: Κα6
 • Συντελεστής Δόμησης: 90%
 • Συντελεστής Κάλυψης: 50%
 • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 2
 • Μέγιστο ύψος (μ): 10

Ενεργειακή Απόδοση

ενεργειακή απόδοση

Περισσότερες πληροφορίες

Αρ. Αναφοράς

PR40263

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD