Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-06-22
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Κατοικία - Στρόβολος, Λευκωσία

Ημιανεξάρτητη κατοικία σε Στρόβολος (Λευκωσία)

Δεν υπόκειται σε ΦΠΑ

260.000

Ενδεικτική Τιμή

 • Κλειστοί χώροι:150 μ2
 • 3 Υπνοδωμάτια
 • 1 Μπάνια
 • Εμβαδόν Γης:558 μ2
 • Μερίδιο προς πώληση:
 • Χώρος Στάθμευσης 2 Καλυμμένοι
 • Κλιματισμός
 • Θέρμανση
 • Κήπος
 • Βεράντα 15 μ2 Καλυμμένες

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή

Ημιανεξάρτητη ισόγεια κατοικία με υπόγειο, η οποία αποτελεί το ½ νότιο τμήμα του τεμαχίου, σε μια ήσυχη και όμορφη γειτονιά του Δήμου Στροβόλου της επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται περί τα 120 μέτρα βόρεια της λεωφόρου Αθηνών και 600 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημοτικού σχολείου Πεύκιος Γεωργιάδης.

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Η τοποθεσία του ακινήτου θεωρείται εξαιρετική και παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα λόγω της ελκυστικότητας και προσπελασιμότητας της.

Η κατοικία εφάπτεται της οδού Λευκάδος (Αρ. 10) και ανεγέρθηκε περί το έτος 1979 όμως ανακαινίστε πλήρως περί το έτος 2005. Αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο ξένων και μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης με πέργολα και καλυμμένη βεράντα με ψησταριά.

Διαθέτει επίσης υπόγειο μέρος του οποίου αποτελείται από αποθηκευτικό χώρο ενώ το υπόλοιπο μέρος αποτελείται από καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

Το εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται σε 150τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών ανέρχεται σε 15τ.μ. (περίπου).

Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του οικοπέδου.

Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση. 


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λευκωσία

Δήμος: Στρόβολος

Ενορία: Χρυσελεούσα

Άλλα Χαρακτηριστικά

Έτος κατασκευής: 1977

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αριθμός τεμαχίου
PR38654 9/1789 21/62W2 9 1745
 • Πολεοδομική Ζώνη: Κα4
 • Συντελεστής Δόμησης: 120%
 • Συντελεστής Κάλυψης: 50%
 • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 3
 • Μέγιστο ύψος (μ): 13,50

Ενεργειακή Απόδοση

ενεργειακή απόδοση

Περισσότερες πληροφορίες

Αρ. Αναφοράς

PR38654

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD