Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-05-25
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Φάρμα - Αραδίππου, Λάρνακα

Αποθήκη σε Αραδίππου (Λάρνακα)

Δεν υπόκειται σε ΦΠΑ

350.000

Ενδεικτική Τιμή

  • Κλειστοί χώροι:3.538 μ2
  • Εμβαδόν Γης:12.490 μ2

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή

Το ακίνητο προς πώληση αποτελεί φάρμα - χοιροστάσιο στην ενορία Απ. Λουκάς του Δήμου Αραδίππου της επαρχίας Λάρνακας. Τοποθετείται στην κτηνοτροφική περιοχή του Δήμου σε απόσταση περί τα 1.8χλμ. βόρεια του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Παραλιμνίου και περί τα 1.5χλμ. ανατολικά από τον συνδετικό δρόμο Αραδίππου - Αθηένου.

Η φάρμα είναι προσβάσιμη μέσω ενός εγγεγραμμένου δημόσιου δρόμου με συνολική πρόσοψη περίπου 230 μέτρων. Μέσα στο τεμάχιο υπάρχουν τα κύρια υποστατικά ενώ εντός των κτηρίων υπάρχουν επίσης βοηθητικοί χώροι όπως γραφεία, χώρους διαμονής και αποθηκευτικούς χώρους. Το χοιροστάσιο έχει έκταση περίπου 3.405 τ.μ., ο αποθηκευτικός χώρος είναι περίπου 85 τ.μ. και οι χώροι διαμονής είναι περίπου 50 τ.μ.

Το αγρόκτημα ανεγέρθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και είχε εξασφαλίσει την απαραίτητη Άδεια Οικοδομής.

Να σημειωθεί ότι ακίνητο διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, προς τον Δήμο Αραδίππου καθώς και στα γειτονικά χωριά.

Σημαντικό να αναφερθεί πως το ακίνητο είναι κενό. 


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λάρνακα

Δήμος: Αραδίππου

Ενορία: Απόστολος Λουκάς

Άλλα Χαρακτηριστικά

Έτος κατασκευής: 2000

Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

Κτηματολογικά Στοιχεία

Αρ. Αναφοράς Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Τμήμα Αριθμός τεμαχίου
PR12369 18/184 40/23E2 18 299
  • Πολεοδομική Ζώνη: Γβ2
  • Συντελεστής Δόμησης: 50%
  • Συντελεστής Κάλυψης: -
  • Μέγιστος αριθμός ορόφων: 2
  • Μέγιστο ύψος (μ): 7

Ενεργειακή Απόδοση

ενεργειακή απόδοση

Περισσότερες πληροφορίες

Αρ. Αναφοράς

PR12369

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD