Ημερομηνία εκτύπωσης: 2024-05-18
Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Αποθήκες - Λακατάμεια, Λευκωσία

Λακατάμια (Λευκωσία)

Τοποθεσία και κοντινές υπηρεσίες

Περιγραφή

Βιομηχανικές αποθήκες σε μια από τις πιο δημοφιλείς βιομηχανικές περιοχές της Κύπρου, εντός του Δήμου Λακατάμειας στην επαρχία Λευκωσίας. Τοποθετούνται περί τα 650 μέτρα βόρεια από την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (Περιμετρικός Λευκωσίας) και περί τα 200 μέτρα ανατολικά από την Λεωφόρο Τσερίου.

Η βιομηχανική περιοχή επωφελείται από την άμεση πρόσβαση της στο δίκτυο αυτοκινητόδρομων με άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πόλεις. Επιπλέον, η περιοχή διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς την πόλη της Λευκωσίας.

Οι αποθήκες ανεγέρθηκαν περί το 2009 και αποτελούνται από ενιαίο χώρο ισογείου και αποχωρητήριο αναπήρων ενώ εξυπηρετούνται από μεσοπάτωμα επίσης ανοικτού σχεδιασμού, ο οποίος περιλαμβάνει ένα χώρο υγιεινής με ντους.

Εξωτερικά διαθέτουν ακάλυπτους χώρους στάθμευσης.

Σημειώνεται ότι οι αποθήκες ενοικιάζονται και αποτελούν μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Λευκωσία

Δήμος: Λακατάμια

Ενορία: Αγία Παρασκευή

Ακίνητα προς πώληση

Είδος ακινήτου

Εμβαδόν

Υπνοδωμάτια

Τιμή

553 μ2

-

€610.000

556 μ2

-

€620.000

Περισσότερες πληροφορίες

Αρ. Αναφοράς

CG10693

-

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD