Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Φίλτρο

Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος

Αμμόχωστος - Ref. CG10399Χάρτης

Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος-Παραλίμνι
Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος-Παραλίμνι
Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος-Παραλίμνι
Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος-Παραλίμνι
Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος-Παραλίμνι
Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος-Παραλίμνι
Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος-Παραλίμνι
Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος-Παραλίμνι
Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος-Παραλίμνι
3D VIRTUAL TOUR
Save Μερίδιο Εκτύπωση

Μέσω e-mail

Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος

Ref. CG10399

Υπόκειται σε ΦΠΑ

650.000

Ενδεικτική Τιμή

Δύο εφαπτόμενα τουριστικά χωράφια τα οποία βρίσκονται σε μια ανεπτυγμένη περιοχή του Πρωταρά στον Δήμο Παραλίμνιου της επαρχίας Αμμοχώστου.  Βρίσκονται σε απόσταση περί τα 80 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου  Πρωτάρας – Κάβο Γκρέκο και περί τα 250 μέτρα νότια της Λεωφόρου Περνέρα ενώ απέχουν περί τα 950 μέτρα από την οργανωμένη παραλία της Περνέρα (Pernera Beach).  

Το ακίνητο απέχει λίγα μέτρα από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και λιγότερο από 80 μέτρα από εγγεγραμμένο δρόμο και υπηρεσίες. Εφόσον αποκτήσει πρόσβαση θα αποτελεί ιδανική επένδυση για έναν επιχειρηματία ανάπτυξης γης καθώς δύναται να αξιοποιηθεί ως ενιαία ιδιοκτησία ή για διαχωρισμό οικοπέδων.

Πρόκειται για μια περιζήτητη περιοχή σε κενά οικόπεδα λόγω της έντονης οικοδομικής δραστηριότητας (ανέγερση παραθεριστικών διαμερισμάτων / κατοικιών).

Σύμφωνα με το νέο Τοπικό Σχέδιο Παραλιμνίου 2024, το ακίνητο εμπίπτει εντός Ζώνη Προστασίας Δα1 και εντός Τουριστικής Ζώνης Τ1στ1 στην οποία προνοούνται διάφορες τουριστικές  χρήσεις με τους ανάλογους συντελεστές.

Τα ακίνητα πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα με συνολικό εμβαδό 7,577τ.μ.


ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 10:00 
ΠΜ,
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

- - - - - - - - - - -

Ο Προσφοροδότης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διενέργεια επιθεώρησης του Ακινήτου και τη λήψη όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επαλήθευση ή/και την ικανοποίηση του για την ακρίβεια των στοιχείων του Ακινήτου (συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχεδιασμού, συνόρων κ.ά), και επιπλέον για να εξακριβώσει εάν η πώληση του Ακινήτου υπόκειται σε ΦΠΑ και το ακριβές πληρωτέο ποσό. Σε περίπτωση διαφωνίας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Προσφοροδότη να παράσχει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία για να ικανοποιήσει την Altamira Real Estate.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο Έντυπο Προσφοράς πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη πριν από την υποβολή Προσφοράς.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες, σημειώσεις, περιγράμματα ή άλλα σχέδια πάνω στις φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μόνο για σκοπούς απεικόνισης.

Όλα τα κτηματολογικά και πολεοδομικά ή άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές. Η Altamira Real Estate δε δεσμεύεται να δεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά που υποβλήθηκε.

Η πιο πάνω τιμή μπορεί να αναθεωρηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την Altamira Real Estate (μέσω της ιστοσελίδας ή/και λειτουργών της ή/και άλλως πως) είναι ενδεικτικές και καμία εγγύηση δεν δίδεται για την πληρότητα ή/και εγκυρότητα αυτών.

- - - - - - - - - - - - - -

Επαρχία: Αμμόχωστος

Δήμος: Παραλίμνι

Ακίνητα προς πώληση

Έντυπο προσφοράς

Η Προσφορά μπορεί να υποβληθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την Ημερομηνία Δημοσίευσης του ακινήτου στην ιστοσελίδα https://www.altamirarealestate.com.cy/ (στο εξής "ιστοσελίδα της Altamira "). Σε περίπτωση που κριθεί ότι η χρονική περίοδος των 7 ημερολογιακών ημερών για συγκεκριμένο ακίνητο δεν είναι αρκετή, η χρονική διάρκεια δίνατε να επεκταθεί και αυτό θα διευκρινίζεται με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Altamira ως αναγράφεται πιο πάνω στο σημείο Έντυπο Προσφοράς του κάθε ακινήτου. Μετά την λήξη της δοθείσης διορίας υποβολής και εφόσον δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε Προσφορά, το ακίνητο παραμένει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Altamira και η προθεσμία υποβολής προσφοράς για αγορά του ακινήτου ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου έχει ληφθεί προσφορά για αξιολόγηση, το ακίνητο απομακρύνεται από την ιστοσελίδα της Altamira.

Τοποθεσία

Ανοίξτε με Google Maps

(35.029136657714844, 34.031776428222656)

Ιδιοκτήτης

COOPERATIVE ASSET MANAGEMENT COMPANY LTD

Σχετικές προσφορές

Ακίνητα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    • Χωράφι - Παραλίμνι, Αμμόχωστος-Παραλίμνι

    Πάχνα

    €81.000 Ενδεικτική Τιμή Δεν υπόκειται σε ΦΠΑ

    • 10.703 μ2