Ακίνητα προς πώληση στην Κύπρο - Altamira Real Estate (Cyprus)

8000 8200 +357 22 696500

Ψάχνεις για ακίνητο; Βρες το εδώ!

Για αναζήτηση με βάση την τοποθεσία, επιτρέψτε την πρόσβαση από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας

Altamira Selections

PR38762
PR40252
PR40764
PR40754

Altamira Real Estate

pisos-embargados-bancos

Ποιοι είμαστε

Η Altamira Real Estate αποτελεί την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην κυπριακή αγορά, διατηρώντας παράλληλα, το ισχυρότερο δίκτυο πωλήσεων, συνεργατών, μεσιτών και αντιπροσώπων στη χώρα.

Μέλος της doValue, του μεγαλύτερου ομίλου διαχείρισης δανείων και ακινήτων στη ΝΑ Ευρώπη, η Altamira Real Estate διαχειρίζεται μέσω της πρωτοποριακής ψηφιακής της πλατφόρμας www.altamirarealestate.com.cy, όλα τα χαρτοφυλάκια ακινήτων του Ομίλου στην Κύπρο.

Με έδρα την Ιταλία, η doValue αποτελεί ηγέτη του κλάδου, με υπό διαχείριση χαρτοφυλάκια ύψους πέραν των €157 δισεκατομμυρίων. Ο Όμιλος κατέχει σήμερα, κυρίαρχη θέση σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Κύπρο, ενώ είναι επίσης, εισηγμένος στο χρηματιστήριο.

Στην Κύπρο, ο Όμιλος διατηρεί ηγετική θέση μέσω των εταιρειών Altamira Asset Management (Cyprus) Ltd και doValue Cyprus Ltd, με χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά συνολικά, τα €11 δισεκατομμύρια και που περιλαμβάνει πέραν των 5.500 ακινήτων.

Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2018, η Altamira Real Estate αποτελεί την κύρια επιλογή για κάθε ιδιώτη, επιχείρηση και επιχειρηματία ανάπτυξης γης που αναζητά ανταγωνιστικές επενδυτικές ευκαιρίες σε όλο το εύρος τιμών. Το χαρτοφυλάκιο της Altamira Real Estate περιλαμβάνει μία πλούσια γκάμα οικιστικών, εμπορικών και βιομηχανικών ακινήτων, καθώς και ένα διευρυμένο φάσμα τεμαχίων γης σε ολόκληρη την Κύπρο.

Τα τελευταία 3 χρόνια η Altamira Real Estate έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων ακινήτων που έχουν ολοκληρωθεί στο νησί, με πέραν των 4000 συναλλαγών, ποσοστό που ξεπερνά το 10% των συνολικών συναλλαγών και καθιστώντας την Εταιρεία πρώτη στις προτιμήσεις της τοπικής αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε λιγότερα

casas-bancos

Επενδύστε μαζί μας

One Stop Shop για παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών

Εφαρμόζοντας ένα παγκοσμίου κλάσης επιτυχημένο επιχειρησιακό μοντέλο διαχείρισης ακινήτων που διακρίνεται για τις γρήγορες, ευέλικτες και διαφανείς διαδικασίες του, και με τη μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων και διαχείρισης ακινήτων που ξεπερνά τα 85 άτομα σε όλη την Κύπρο, η Altamira Real Estate λειτουργεί ως “One Stop Shop” για όσους ενδιαφέρονται για επενδύσεις σε ακίνητα, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων.

Πέραν από τις έμπειρες και καταρτισμένες ομάδες πωλήσεων και προώθησης ακινήτων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, η εταιρεία διαθέτει τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη ομάδα εκτιμήσεων, αποτελούμενη από εγκεκριμένους εκτιμητές και σύμβουλους, μέλη του Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) για τη διάθεση των ακινήτων στις αντικειμενικές τιμές της αγοράς που ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία του κάθε προς πώληση ακινήτου.

Επιπλέον, έχοντας αναπτύξει το μεγαλύτερο εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου (asset management), η Altamira Real Estate παρέχει τον πλήρη κύκλο διαχείρισης υπηρεσιών rental management, property management, project development management και portfolio management.

Βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει

Κάθε Τρίτη, νέες ελκυστικές ευκαιρίες αλλά και ειδικές προσφορές είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα της Altamira Real Estate, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να βρουν το ακίνητο της επιλογής τους στην τιμή που τους ταιριάζει.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας παρέχει τη δυνατότητα εντοπισμού του ακινήτου που ψάχνει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής και που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, επιλέγοντας συγκεκριμένα κριτήρια αναζήτησης και αποκτώντας πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, τρισδιάστατη περιήγηση, χάρτες και προδιαγραφές/χαρακτηριστικά.

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες προσφορές

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα αφορούν τις νέες μας προσφορές, μπορείτε να εγγραφείτε στο εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate ή στο My Altamira, δημιουργώντας τον δικό σας προσωπικό λογαριασμό.

Μπορείτε ακόμη, να απευθυνθείτε στην ομάδα πωλήσεών μας, καλώντας στο +357 22 696 500 και 8000 8200 (χωρίς χρέωση), για καθοδήγηση και εντοπισμό του ακινήτου που εμπίπτει στις ανάγκες και προδιαγραφές σας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε λιγότερα

inmobiliarias-bancos

Επενδύστε στην Κύπρο

Υψηλή ποιότητα ζωής και πρόσβαση σε αγορές
- Στρατηγική γεωγραφική θέση
- Μέλος της Ευρωζώνης από το 2008
- Εύκολη πρόσβαση σε αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής
- Πρώτη πανευρωπαϊκά σε αριθμό βραβευμένων με Γαλάζια Σημαία παραλιών

Αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα με πλήρη διαφάνεια
- Μεταξύ των χαμηλότερων συντελεστών εταιρικού φόρου στην Ε.Ε (12.5%)
- Ελκυστικό και ανταγωνιστικό καθεστώς πνευματικής ιδιοκτησίας
- Πρόσβαση σε όλες τις φορολογικές οδηγίες της Ε.Ε.

Χαμηλό επιχειρησιακό λειτουργικό κόστος | Ποιοτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες
- Ταλαντούχο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό
- Ανάμεσα στις χώρες με τις χαμηλότερες τιμές ενοικίασης γραφείων σε όλη την Ευρώπη
- Σύγχρονοι γραφειακοί χώροι σε προσιτές τιμές και σε όλες τις πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε λιγότερα